Návrhy na nové funkce DH
Vítejte na stránkách s návrhy na zlepšení Databáze-Her.cz. Můžete hlasovat pro již existující návrhy nebo přidat své vlastní nápady.
-
Obrázky k hrám / wallpapery
Ku každej hre by sa mohli pridávať screeny, aby mal človek prehľad čo to je za hru, keď ju nepozná (z takého intra hry vo videách moc neviete)... poprípade wallpapery
49 votes -
Seznam vlastněných her
S možností označení o jakou edici jde (nejlépe z nějakého předdefinovaného katalogu edic, který mohou sami uživatelé upravovat) a také s datumem zakoupení.
44 votes -
41 votes
-
Důmyslnější hodnocení komentářů (souhlasím/nesouhlasím a kvalitní/nekvalitní)
U hodnocení komentářů by bylo dobré rozlišit, zdali hodnotící s komentářem (ne)souhlasí s jeho myšlenkou, nebo jestli se mu nezdá jeho kvalita.
31 votes -
Top 10 her / vývojářů
Uživatelský žebříček 10 nejoblíbenějších her a vývojářů v uživatelském profilu.
30 votes -
26 votes
-
Kolonku hraji hru
U zaškrknutelné kolonky "Dohrál jsem hru" i kolonku "Hraji hru" a někam do statistik přidat "momentálně hraje bla bla uživatelů". Ať hrajete dlouhodobě, třeba WoW nebo znovu projíždíte story Mafie.
22 votes -
Diskuze k vývojářům
Možnost diskuzí u profilů jednotlivých vývojářů podobně jako je tomu teď u profilů her.
18 votes -
Možnost vyhledávání/filtrování uživatelů
U seznamu uživatelů citelně chybí možnost zobrazení uživatelů začínající určitým abecedním znakem a hlavně možnost vyhledávání (podobně jako vyhledávání her a vývojářů).
13 votes -
Wishlist
Hodil by se tzv. wishlist, seznam her, které bych si rád koupil/zahrál (odděleně, někdo třeba hru má, ale ještě ji nehrál), s možností určení priority (třeba stupnice 1-5).
13 votes -
Rozšířené vyhledávání
Položku rozšířeného vyhledávání, kde bude možné zadávat jméno vyhledávané hry spolu s parametry, které jsou ve vyhledávání v žebříčku (případně nějaké i přidat). Žebříček nenajde nehodnocené hry a nemůžu v něm dělat takové kombinace jako například zadat rok vydání a část jména hry nebo zadat pevně pouze sekundární žánr.
13 votes -
13 votes
-
Seznam mnou přidaných videí
Možnost zpětně zjistit, ke kterým hrám jsem přidal video, popř. i zjistit jestli jsem za jeho přidáni získal bod.
12 votes -
Bazar
Vyměním, prodám, koupím. U hry kterou někdo umístil do bazaru, ať už prodej koupě, nebo výměna, by byl odkaz u hry "v bazaru".
12 votes -
Herní série/Herní engine
Přehled her v jednotlivých herních sériích a her vydaných na stejném enginu.
10 votes -
Preview
(Těžko říct, jak to nazvat, Preview je takovej můj pracovní název :) )
O co jde? Uvítal bych novou sekci, která by se věnovala hrám, které zatím nevyšly, které nás teprve čekají. Uživatelé by tyhle zatím nevydané hry přidávali podobným způsobem, jako ty standardní, v podstatě by se tu vyplnovali stejné údaje (žánr, vývojáři,..) s tím rozdílem, že by některé byly třeba nevyplněné (když ješte není známo datum vydání, apod.)
Jako hlavní lákadlo tu vidím diskuzi (u každé hry), která tu nesmí chybět - kdo by si nechtěl pokecat s ostatními, jak bude tahle a tahle hra super/naprd. :) S… more
10 votes -
Zlidštit textové (aka editační) pole
Přidat do profilu nastavení velikosti (počtu řádků) VŠECH textových oblastí (psaní komentářů, příspěvků, popisků atd.). Přidat buttony nad oblast pro rychlejší používání bbcode a pop-upy nahradit za ajaxové boxy.
9 votes -
Témata/tagy
Přidat možnost přiřazovat hrám moderovaná témata (podle prostředí atd.) a podle toho je dále řadit či vyhledávat. Případně by mohly nést i herní enginy či značit série.
(Poměrně plodná diskuse k tomu byla v návrzích před pár týdny.)
8 votes -
Herní módy
Informace o herních módech, ať už pomocí profilů, jako u her společně se seznamem módů.
Nebo jen jako linky do sekce ODKAZY u dané hry společně s popisem na dva, tři řádky.
7 votes -
Řazení dohraných her podle žánrů
Hry které má uživatel dohrané, a v profilu takto označené, jsou řazené jen abecedně, podle hodnocení nebo časově. Což neposkytuje ucelený přehled o tom, kolik dohrál her z konkrétního žánru.
Např. odhadnu přibližně kolik jsem dohrál závodních simulátorů, ale nikde je nemám seřazené a nelze to tedy spočítat, nechce-li se mě přemýšlet a vynechám-li výskyt slova Rally, Racing, Need které je možno mít seřazené abecedně.
Což lze přehledně řešit právě řazením podle jednotlivých herních žánrů. S tím že daná herní kategorie (First-person akce - Střílečky, Thihrd-person akce - akční hry z třetí osoby, Stealth akce - Plížečky, Závodní simulátory -… more
6 votes